Atletiko Madrid spustio cenu za Feliksa, Barsa se ipak okreće drugim metama?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.05.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Ko će ga otkupiti?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Fudbalski klub Atletiko Madrid odredio je cenu za Žoaa Feliksa, ali je i dalje veliko pitanje da li će ga Barselona otkupiti.

Madridski izvori prenose da je Atletiko spreman da spusti cenu i da proda Feliksa za 60 miliona evra, što je prilično snižena cena u odnosu na obeštećenje koje su zahtevali kada se vratio sa pozajmice iz Čelsija.

Ipak, i pored činjenice da je Feliks sada na popustu, deluje da će se Barselona okrenuti drugim metama.

To su pre svih Niko Vilijams i Dani Olmo. Vilijams ima klauzulu postavljenu na 50 miliona evra i od ranije se povezivao sa Barselonom, tako da bi Katalonci definitivno doveli napadača Atletik Bilbaa.

On je čak prioritet i pre Danija Olma koji takođe ima dostupnu klauzulu od 60 miliona evra, koliko košta i Feliks. 

Trenutno je Barselona fokusirana na kraj sezone, ali su sve manje šanse da Feliks bude otkupljen po ovoj ceni, posebno zbog dostupnosti i Injakija Vilijamsa i Danija Olma po istoj ceni. 

Barsin prioritet je zadnji vezni, potom levo krilo, a ukoliko dođe do značajnih prodaja, onda će potražiti i levog beka, odnosno još jednog centralnog veznog ili napadača. 

S obzirom na to da je Ćavi u finišu sezone Feliksa redovno uvodio sa klupe, nema dileme da će odbiti da ga kupi za ovu cifru, ali čeka se i odgovor Deka i Laporte, koji su bili i najviše za njegov dolazak prošlog leta iz Atletiko Madrida. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke