DVANAEST igrača koje je Piksi otpisao za EURO!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.05.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je spisak igrača na koje Dragan Stojković ne računa za EURO 2024.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dragan Stojković je danas objavio širi spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

Naš selektor je objavio spisak od 35 igrača među kojima nema nekih koji su ranije ili bili standardni, ili dobijali šansu u nacionalnom timu, ali je, očigledno, nisu iskoristili. 

Ko je to izgubio mesto u nacionalnom timu?

Od golmana nema Mileta Svilara, za kog je selektor rekao da ga neće pozivati jer mladi golman to ne želi, dok je Dmitrović odavno završio svoju misiju u nacionalnom timu. Čini se da nema "slađih" muka za selektora, kako to mnogi nazivaju, mada ne znamo baš koliko je slatko ostaviti fantastične golmane na klupi ili ih izostaviti sa spiska za EURO jer svako od četvorice sa spiska zaslužuje poziv. 

U odbrani nema Erhana Mašovića, nema ni Stefana Mitrovića, Alekse Terzića, Matije Nastasića, kao ni Gajića koji u Rusiji nije iskoristio svoju priliku. 

Na sredini nema Marka Grujića koji je zbog male minutaže u Portu izgubio mesto u nacionalnom timu, nema Darka Lazovića, kao ni Uroša Račića, a ni Filipa Đuričića. Verovatno je najveće iznenađenje izostanak Darka Lazovića koji je jedan od zaslužnih za naš plasman na EURO zbog onog gola Bugarima u poslednjim trenucima meča. 

Napad? Dejan Joveljić nije dobio šansu ovoga puta, kao onomad protiv Bugarske, baš kao ni Đorđe Jovanović, selektor je odlučio da pruži šansu mladom Ivanoviću iz Vojvodine da se dokaže. 

Spisak nacionalnog tima pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke