SAOPŠTENJE - Budućnost ogorčena suđenjem u meču sa Partizanom: ''Srđane, pakuj kofere!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.05.2024.
22:24
Izvor: Sportske.net

Uvertrira pred revanš u Podgorici.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan nije briljirao na startu polufinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti, ali je pred svojim navijačima bez većih problema slavio sa 78:67.

Međutim, par dana kasnije Budućnost se oglasila i saopštenjem, ali i video-analizom suđenja u toj utakmici, uz tvrdnju da je bilo čak 20 sudijskih grešaka na njihovu štetu.

''Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dela, analizirala sudijske odluke na prvom polufinalnom meču (AdmiralBet) ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvideli smo niz grešaka na našu štetu. 

Sudijski kriterijum nije bio isti za obe ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu, a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se videti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju 'koraci'.

Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u (AdmiralBet) ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobednika utakmice. 

Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi - Srđan Dožaj. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožaju: Pakuj kofere!”, objavio je podgorički klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksa22
Friday, 03.05.2024
08:45

Počeo je pritisak na sudije! Jadni milogorci,svi se ostrviše na njih,a oni kupili 10 crnaca iz amerike???