Batak otrkio koga bi da trenira i napadne titulu!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 30.04.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Da li će mu se želja ispuniti?

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nekadašnji trener Vojvodine, niškog Radničkog i Novog Pazara Radoslav Batak javno je otkrio koji klub bi želeo da preuzme.

Povezivao se 46-godišnji Novosađanin koji je od 8. avgusta prošle godine bez posla sa Partizanom, ali je uprava kluba iz Humske odlučila da poverenje ukaže Albertu Nađu.

Batak ima druge ambicije, želi u Rusiju i to na klupu Dinama iz Moskve za koji je nastupao kao fudbaler. Želeo bi srpski stručnjak da napadne titulu prvaka države sa ruskim velikanom.

“Ima smisla boriti se sa Zenitom, treba da smislimo nešto novo, da verujemo i da se borimo do kraja svi zajedno. Sasvim je moguće da Dinamo ima jednu dobru sezonu i postane šampion. Imaju sve kvalitete i uslove da postanu prvi. Naravno, Zenit je najjači klub u Rusiji, ali ovo je fudbal, moguće ih je prestići, samo treba verovati i raditi. Čekam ponudu Dinama, spreman sam da klub odmah postane šampiona”, rekao je Batak za "RB Sport".

Dinamo je trenutno treći na tabeli Premijer lige Rusije sa 47 bodova, tri boda više imaju Krasnodar i akteulni prvak Zenit posle 26 odigranih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аџа
Tuesday, 30.04.2024
15:17

Батак је будак од тренера.Остало једва да прође.Рђав и као човек.Препотентан.