Torino opet bez gola, Ilić ima za čim da žali, Bolonja odnela bod

Autor: Darko Mitrović
petak 03.05.2024.
22:40
Izvor: Sportske.net

Zapažene partije srpskih reprezentativaca.

Beta/Spada/LaPresse via AP
Beta/Spada/LaPresse via AP

Povezane vesti

U prvoj utakmici 35. kola italijanske Serije A, Torino i Bolonja su večeras podelili bodove - njihov duel je završen bez golova, 0:0.

Ovo je već četvrta uzastopna utakmica bez postignutog gola za ekipu Torina koja se nalazi na desetom mestu na tabeli sa 47 bodova, a Bolonja je na četvrtoj poziciji sa 64 osvojena boda.

Tokom prvog poluvremena, Torino je bio blizu vođstva u 17. minutu kada je Sanabrija šutirao glavom, ali je lopta pogodila prečku. Dvadeset minuta kasnije, Ebišer je na drugoj strani imao dobru priliku, ali je šutirao pored leve stative.

Ebišer je i u 60. minutu odlično šutirao pod prečku, ali je naš Vanja Milinković-Savić odlično reagovao i loptu izbio u korner.

Sedam minuta kasnije je na drugoj strani veliku priliku imao Ivan Ilić posle ubačene lopte Masine sa leve strane i loše intervencije odbrane gostiju. Srpski reprezentativac je šutirao sa nekih 14 metara, ali je golman Skorupski izvanrednom intervencijom uspeo da odbije loptu, a u nastavku je pokušao Zapata, ali je pogodio svog saigrača Sanabriju.

Opasan napad Bolonje u 85. minutu, Kalafjori je osvojio loptu na sredini terena, zatim je Moro oštro centrirao u peterac, ali je Masina otklonio opasnost i poslao loptu u korner.

Još veća opasnost po gol domaćih dogodila se u 90. minutu kada je lopta iz kornera ubačena u peterac, ali se Vanja Milinković-Savić nije dao iznenaditi.

Milinković-Savić i Ivan Ilić su u ekipi Torina odigrali ceo meč, dok je Kabić ovaj duel odgledao sa klupe, baš kao i Mihajlo Ilić u ekipi Bolonje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke