Milojević odgovorio Lazetiću: "Ne znam šta je time hteo da kaže"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.05.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Sutra nas čeka još jedan derbi vrha tabele.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da nije pročitao komentar Žarka Lazetića uoči sutrašnje utakmice sa TSC.

Posle dva vezana derbija za Crvenu zvezdu, usledio je meč sa Vojvodinom, a sada je na redu još jedan težak susret za tim Vladana Milojevića

" Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju", počeo je Milojević.
 
U teoriji, Zvezda već sutra može da postane šampion Srbije za aktuelnu takmičarsku godinu.
 
"Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone".
 
Govorio je Milojević i o izjavi Žarka Lazetića nakon utakmice u Bačkoj Topoli odigranoj u martu ove godine kada je strateg TSC rekao: "Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli".
 
"Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako", zaključio je Milojević. 

Na 173. večitom derbiju Vladan Milojević je obeležio jubilarnu 200. utakmicu na klupi Crvene zvezde. Veliko prizanje i simbolična nagrada će iskusnom strategu crveno-belih biti uručena u četvrtak, 2. maja pred meč protiv ekipe TSC .

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke