Portugalac koji je zavoleo Partizan: ''Neopisiva avantura! Večno hvala velikanu Igoru Duljaju!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.05.2024.
22:20
Izvor: Sportske.net

Otišao je zajedno sa Duljajem.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nije samo Igor Duljaj ovih dana morao da napusti Humsku, nego i jedan od njegovih najbližih saradnika, mladi portugalski trener Bruno Fidalgo.

Novi šef struke Albert Nađ je odlučio da u stručni štab dovede svoje ljude od poverenja, izbor je pao na dva Miroslava - Vulićevića i Čermelja, a za Fidalga tu očigledno više nije bilo mesta.

Na rastanku od Partizana, Fidalgo je na Tviteru izneo svoje utiske koje nosi iz Humske i biranim rečima je opisao svoju saradnju sa Duljajem.

''Iza snova koji ostaju na čekanju ostaće priča o neopisivoj avanturi koja je lako mogla imati drugačiji ishod. Borba za Partizan zahtevala je svakodnevnu prilagodljivost, za razliku od svega što sam ikada doživeo.

Trijumfi i velika dostignuća biće zabeleženi u našim životima koje smo promenili. Večno hvala velikanu Igoru Duljaju i svima koji su doprineli da se borimo za ovaj veliki klub pored njega.

Na kraju, želim igračima da završe ono što smo započeli i brzo osiguraju plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Oni to zaslužuju!

Hvala svim strastvenim navijačima koji nas nikada nisu pustili da hodamo sami'', poručio je Fidalgo, a na kraju je na srpskom napisao:

''Hvala''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke