AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (14. 7. 2024)​

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš današnji tiket.

Povezane vesti

8410 Vasteras SK - Norrkoping 0-1I&1-3II (2.08)

Alsvenskan nam u svom 14. izdanju ove sezone donosi duel dva “fenjeraša”. Vasteras će na domaćem terenu dočekati Norčeping, a kako se radi poslednjoj i pretposlednjoj ekipi u šampionatu Švedske, jasno je da kakav nas okršaj čeka. “Zeleni” su praktično prežaljeni jer su pokazali najmanje od svih timova, ali eventualna pobeda protiv Norčepinga mogla bi da im otvori vrata čudu što bi eventualni opstanak u eliti svakako bio. Sa druge strane, gosti su dugo u problemu, tačnije od kraja aprila kada su poslednji put i pobedili nekoga. Da je drugačija situacija, igralo bi se otvorenije, ovako sumnjamo.

8436 Wanderers - Progreso 1X&1-3 (2.12)

Sistem urugvjaskog klupskog takmičenja nije naročito jednostavan, ali za sada ćemo reći da je u toku takozvani Torneo intermedio, turnir koji se igra između Klausure i Apetrure. U okviru istog, Vonderersi će ugostiti Progreso koji igra pomalo i iznad očekivanja. Klubovi su podeljeni u dve grupe i igra se šest utakmica, ali kako stvari stoje Vonderersi će teško do vrha tabele ukoliko ne pobede Progreso. Domaćin je slavio u pet od poslednjih šest utakmica, bilo je i dosta pogodaka u poslednje vreme, pa na tom tragu možete potražiti dobitnu opkladu. Odbrana domaćina biće na velikom ispitu koji bi trebalo da položi.

8497 Alianza Atletico - Grau GGI v GGII (2.60)

Ovog vikenda počinje Klausura u Peruu, a u prvom kolu Alijanca Atletiko će ugostiti Grau. Klub iz Suljane za sobom ima veoma lošu Aperturu koju su okončali tek na 16. poziciji od 18 klubova. Dodatni problem predstavlja i loša forma Alijance koja ne zna za pobedu od sredine aprila. Nije ni Grau mnogo bolji što se tiče rezultata, videćemo kako je pauza uticala na dve ekipe. Tradicija je na strani Alijance koja je izgubila samo jednom u poslednjih devet okršaja sa Grauom. Pogoci u obe mreže nisu retkost, pa je to opklada koju bi trebalo razmotriti jer je kvota sjajna.

8842 Suwon - Daegu 1 (2.23)

Suvon je na pravom putu da obezbedi plasman u plejof Kej lige, ali će za tako nešto još mnogo morati da radi. U grad im ovoga puta stiže Daegu koji se nalazi u donjem delu tabele i ne blista u poslednje vreme. Gosti su nanizali četiri utakmice bez pobede, uglavnom igraju veoma loše u gostima gde retko kada uzimaju bodove. Sa druge strane, Suvon se bori za nešto od pukog učešća u plejofu i ovakve meče bi jednostavno morao da pobeđuje. Šampionat Južne Koreje jeste neizvestan, uz to Daegu ima tradiciju pobeđivanja u Suvonu gde su tokom šest godina čak četiri puta slavili, no Suvon ima kvalitetniji tim i vreme je za novu pobedu i potvrdu dobre forme.

Ne propustite