Godina bez trofeja u Benfiki i već si bivši? Rodžeru Šmitu izlaz nudi Bešiktaš!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 01.05.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Turci zainteresovani za nemačkog stručnjaka u slučaju da napusti Lisabon.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Benfika Rodžera Šmita (57) bila je jedan od hitova u fudbalskoj Evropi prošle sezone, ali već na početku aktuelne pojavili su se problemi u timu koji su uslovili nešto slabije rezultate.

Ugovor nemačkog stručnjaka sa portugalskim klubom ističe na leto 2026. godine, ali postoji mogućnost da rastanak usledi još ranije, naročito uzevši u obzir da nakon eliminacije iz Lige Evrope nema veliku šansu da prestigne Sporting na čelu portugalske Primeire.

Turski mediji preneli su informaciju da je Rodžer Šmit imao sastanak sa predsednikom Bešiktaša Hasanom Aratom u vezi potencijalnog dolaska u Istanbul, ali još uvek nema više detalja o razgovoru koji su vodili.

Bešiktaš ima veoma razočaravajuću sezonu, trenutno zauzima petu poziciju sa 51 bodoom, pa im i kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja nisu sigurne u ovom trenutku.

Ceh je platio iskusni portugalski stručnjak Fernando Santoš koji je dobio otkaz, zbog čega su "Crni orlovi" u potrazi za novim rešenjem na klupi prvog tima.

Od samog početka sezone bilo je jasno da će Galatasaraj i Fenerbahče sa ogromnim ulaganjima čak i za evropske uslove voditi glavnu reč u bici za titulu, ali navijači Bešiktaša nisu zadovoljni partijama koje pružaju njihovi puleni, što će za posledicu imati veliki remont igračkog kadra na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke