Rodić ispisao istoriju, 7/7!

Autor: Lazar Nikolić
petak 03.05.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

"Večiti" šampion.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ispisalali su juče Crvena zvezda i njen standardni levi bek Milan Rodić istoriju juče.

Crveno-beli su po 35. put u istoriji postali šampioni države, rekordni sedmi put uzastopno, a sve titule u ovom nisu sa Zvezdom je osvojio Milan Rodić.

Tako je iskusni levi bek koji je došao na "Marakanu" na leto 2017. godine iz ruske Samare nastavio da niše trofeje sa najtrofejnijim klubom u zemlji i ispisao istoriju kao fudbaler sa najviše titula prvaka zemlje u crveno-belom dresu.

Prestigao je 33-godišnjak na večnoj listi nekadašanje saigrače Milana Borjana, Marka Gobeljića, El Fardu Bena i Slavoljuba Srnića, kao i prvu Zvezdinu zvezdu nezaboravnog Rajka Mitića.

"Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kada se uzme u obzir kakve su sve legende nosile Zvezdin dres. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to u klubu za koji ceo život navijam i za koji sam maštao da zaigram. Naravno, timski uspeh je uvek ispred pojedinačnog, tako da me najviše raduje činjenica da smo osvojili sedmu titulu u nizu. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, jer nam je cilj i četvrta dupla kruna u nizu. Očekuje nas i proslava titule, nestrpljiv sam. Mislim da ću u ovoj proslavi titule uživati više nego u bilo kojoj ranije", rekao je Rodić za klupski sajt nakon što je ispisao istoriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke