AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13. 7. 2024)​

Autor: Ivan Cvetković
subota 13.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš današnji tiket.

Povezane vesti

8560 Lillestrom - Stromsgodset 1 (2.16)

Lilstrom je poslednjem kolu prekinuo niz od dve pobede koje su ga i pogurale ka sredini tabele, pa  je sada ponovo ispod prvih osam timova u norveškom šampionatu. Na Arasen ovoga puta stiže Stromgodset, tim koji ne zna za poraz već pet utakmica. Istina, klub iz Dramena nanizao je tri remija od kojih su dva na domaćem terenu, pa će biti zanimljivo videti reakciju ekipe na gostovanje koje klubu tradicionalno nikako ne leži. “Žuto-crni” su od Stromgodseta kod kuće poslednji put izgubili još 2017. godine, nanizali četiri trijumfa u poslednjim mečevima, pa su i sada blagi favoriti.

8406 Sirius - GAIS 0-1I&1-2II (2.52)

GAIS je klub sa veoma bogatom tradicijom dugom 130 godina, a prošle godine su kroz takmičenje u Superetanu izborili plasman u prvu ligu Švedske. Sada im u Alsvenskanu ide poprilično dobro jer su bliži timovima koji sanjaju evropske snove od onih koji se bore za opstanak, pa apetiti navijača geteburškog kluba rastu iz kola u kolo. Izabranici Fredrika Holmberga imaće težak zadatak u Upsali gde ih čeka Sirijus koji želi trijumf kako bi izbegao dramu borbe za opstanak. Timovi igraju po sistemu “toplo-hladno”, a poslednje dve utakmice ova dva tima okončane su bez pogodaka. Iako je bilo izuzetaka u 2015. godini, dueli Sirijusa i GAIS-a nisu naročito efikasni.

8839 Daejeon - Gangwon GGI v GGII (2.28)

Daežon nastavlja svoju lošu formu pošto je nedavno poražen i u Seulu. Poslednjeplasirani tim Kej lige nema naročito dobru perspektivu ove sezone i postoji velika mogućnost za selidbu u niži rang. Sa druge strane, ni Gangvon ne blista, iako je prethodne dve nedelje upisao dva veoma bitna trijumfa koja su ga približila vrhu tabele. Razlike u korejskom fudbalu nisu velike, odlučuju nijanse, pa je svaki bod izuzetno važan jer se oni teško osvajaju. Tradicija golova je tu, videćemo hoće li ispoštovati.

8125 SJK Akatemia - PK 35 GGI v GGII (1.87)

Filijala SJK-a pod nazivom SJK Akatemia takmiči se u drugoj finskoj ligi s promenjivim uspehom. Mladi fudbaleri boriće se za opstanak verovatno do poslednjih rundi, ali pre toga bi mogli da “zakuvaju” mnogim iskusnijim timovima jer svojim kvalitetom ne zaostaju za mnogo starijim fudbalerima. Do kraja Ikonena, kako glasi naziv druge finske lige, ostala su još četiri kola što je sasvim dovoljno vremena za promenu stanja na tabeli. U Seinajoki stiže PK-35, Tim koji mora da izbegne poraz što neće biti lako jer je pritisak sve veći. Obe ekipe igraju efikasan fudbal, golovi su očekivani.

Ne propustite