Kostić na popustu, Premijer liga sve bliža!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.05.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Filip Kostić bi mogao da očekuje transfer ovog leta.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Filip Kostić je iza sebe imao sjajnu karijeru, išao je uzlaznom putanjom od Radničkog iz Kragujevca, preko Holandije i Nemačke, pa sve do Juventusa. 

Još dok je bio član Kragujevčana pominjalo se da bi mogao da ostvari najveći transfer u istoriji kluba i da ode u Premijer ligu, tačnije, u Totenhem koji je tada vodio Hari Rednap.

Da li mu je suđena Premijer liga saznaćemo ovog leta. 

Prema informacijama "Tutosporta", Filip Kostić je meta dva kluba iz Premijer lige, to su Kristal Palas i Vest Hem, posebno jer je cena za Srbina niža od njegove realne vrednosti. 

Filip Kostić će biti cenjen na oko 10 miliona evra, a čini se da je došlo vreme i da zaigra, po mnogima, idealnom prvenstvu za njega - Premijer ligi. Juventus ga je ponudio drugim klubovima, a i činjenica je da ove sezone ne dobija toliko prostora kao u prethodnoj i da će tragati za drugim igračem na njegovoj poziciji tokom leta. 

Naravno, Filipa očekuje i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sa reprezentacijom Srbije gde očekujemo da napravi dobar rezultat i da bude velika uzdanica selektora Stojkovića. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke