Feđin poklon gradu za rođendan, ali oduševljen je igračem Mladosti: "Ovo nisam video uživo!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.05.2024.
22:10
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Još jedan meč u Kragujevcu i još jedna pobeda Radničkog. 

Feđa Dudić je uradio velike stvari sa ovim timom, pa su u drugom delu sezone na "Čika Dači" zabeležene sve pobede u prvenstvenim utakmicama. Nova žrtva, Mladost iz Lučana, je vodila sa 2:0 do pred kraj prvog poluvremena. 

"Čestitam kako je Mladost igrala, svaka im čast. Dođe ekipa koja nema motiv i predstavi se kao da im je borba za opstanak. Ja to baš cenim, svaka im čast. To je fudbal, kapa dole. Sa tim je naša pobeda još veća. Stvorili smo preveliki broj prilika", rekao je Dudić. 

Oduševljen je kako je Stamenković branio u današnjem meču. 

"Ne znam da li sam video uživo da se one šanse mogu odbraniti. Čestitam mu. On će sigurno biti igrač kola", rekao je Dudić. 

Potom je komentarisao tok utakmice. 

"Dobar ulazak u utakmicu, jedna stopostotna, pa onda nepažnja, stalno potenciramo to posle auta. Ne ispratimo akciju, voda u ušima, onda kontra... Znamo iz prve da su nas iskontrirali. Znali smo gde preti i primimo gol", rekao je Feđa Dudić.  

"Trebao nam je taj gol do poluvremena, dogovorili smo se da nastavimo dalje, zamenili smo bekove jer je trebalo nešto više sa strane da dobijemo i dobili smo. Ova ekipa radi vrhunske stvari. Tek kad se završi, bićemo svesni šta radimo i šta postižemo. Mi sad nemamo kad da se odmorimo. Deseta utakmica u 33 dana. Ne bi se postideo ni Liverpul, ni Mančester siti. Imaju momci vikend slobodan, velika nagrada za navijače i naš grad. Dolazi rođendan grada, ovo je naš poklon", kaže Feđa Dudić. 

Iskoristio je priliku da vernicima pravoslavne veroispovesti čestita Vaskrs i još jednom se zahvalio navijačima koji dolaze na "Čika Daču" u velikom broju.

"Čestitam vernicima pravoslavne veroispovesti Vaskrs, da ga provedu u dobrom raspoloženju", rekao je Dudić.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke