Mrkela pokrenuo novu temu - Koliko reprezentativaca Zvezda zaslužuje da ima na EP?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.05.2024.
23:11
Izvor: Sportske.net

Da li će Zvezdina dominacija u Srbiji dobiti pečat i na konačnom spisku selektora za Evropsko prvenstvo?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nema kraja Zvezdinoj dominaciji.

Od osam mogućih trofeja na domaćoj sceni u poslednje četiri godine, Zvezda je osvojila svih osam, a najnoviji večeras protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije (2:1).

Utakmici je prisustvovao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela koji je u razgovoru za Arenu sport najpre izneo impresije o izgledu novog ''Lagatora'', a onda i o samoj igri dva tima.

''Pre svega treba pohvaliti ambijent, stadion, grad Loznicu koj zaslužuje ovakav stadion. Igra je bila odlična, mislim da je Crvena zvezda potpuno zasluženo osvojila Kup u ovoj utakmici smo dominirali, tražili smo pobedu, mislim da naši navijači mogu da budu zadovoljni. Čestitam Vojvodini na dobroj igri, fer i poštenoj borbi i želim im sve najbolje''.

Ono što je sada u njegovom domenu, Mrkela je najavio je da će Zvezda uraditi dobar posao tokom letnjeg prelaznog roka.

''Ambicije su uvek iste, Zvezda uvek teži najvišim ciljevima, trudićemo sa da u narednoj sezoni budemo bolji i bolji i verujem da ćemo tokom ovog prelaznog roka uraditi dobre stvari''.

Uporedo sa prelaznim rokom, tokom leta gledaćemo naš nacionalni tim na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Koliko Zvezdinih igrača Mrkela očekuje na ovom takmičenju?

''I Spajić i Mijailović su imali dobre sezone. Uroš je bio redovan član reprezentacije dok se nije povredio, ja se nadam da će i jedan i drugi otići na EURO''.

Koliko Srbija može na EP?

''Nekako kada smo imali velike želje, velike ambicije nisu nam se desile lepe stvari. Hajde sada u nekoj mirnijoj atmsoferi, mirnijem ambijentu da dočekamo EURO. Mislim da imamo kvalitet i da možemo nešto da napravimo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke