AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (1. 5. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 01.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš predlog za danas.

Povezane vesti

1348 Bari - Parma 2 (2.22)

Parma bi u Bariju mogla da overi veliki povratak u Seriju A posle tri godine čekanja. “Krstaši” čekaju kiks Koma i to u trenutku kada idu na noge Bariju koji se nalazi u katastrofalnoj formi. Tim sa stadiona Sveti Nikola nije pobedio još od 17. februara, što je značajno doprinelo aktuelnoj situaciji gde će se za opstanak boriti verovatno do poslednjeg kola. Na dnu Serije B je prava gužva i svaki je bod važan za Bari u poslednje tri utakmice. Parma tradiconalno ume sa Barijem kojeg je pobedila i u prvom delu sezone, dok je tim sa juga Italije slavio samo jednom u poslednjih sedam utakmica sa ovim rivalom.

7393 Lommel SK - Zulte Waregem 1 (2.40)

Nedavno su odigrane prve utakmice plejofa za baraž za plasman u prvu ligu Belgije. I dok je u duelu Eisdena i Deinzea praktično sve jasno, Zulte Varegem i Lomel će voditi ljutu bitku. Prvi meč u Varegemu okončan je rezultatom 1:1 što nas vraća na početak i u tome Lomel definitivno vidi svoju šansu. Naročito pred domaćim navijačima gde od početka 2024. godine igra veoma dobro. Varegem je svoju šansu da trijumfuje ispustio iako je bio favorit, pa ih sada čeka teži zadatak. Lomel se pokazao kao veoma tvrd orah Zulteu, pa ne bi bilo iznenađenje videti i trijumf “Zelenih”. Kvota je odlična, vredi pokušati.

6820 Sturm Graz - Rapid Vienna 1&2+ (2.47)

Čudno je videti da Salcburg nije u Samoj završnici Kupa Austrije, ali i to se dogodilo. “Bikovima” je presudio Šturm iz Graca koji je u fantastičnoj utakmici u Salcburgu slavio rezultatom 4:3 i pored gola reprezentativca Srbije Alekse Terzića. Da su “Crno-beli” ove sezone pravi pokazuje i tabela Bundeslige na čijem su čelu sa dobrim šansama da se okite šampionskom titulom. Sa druge strane, Rapid je imao sreće da se nameri na drugoligaša Lebena kojeg je u polufinalu glatko eliminisao kao gost rezultatom 3:0. Šturm je ostvario pobedu u poslednje dve utakmice ovih rivala, igra na neutralnom u Klagenfurtu, trebalo bi da opravda ulogu favorita.

7214 Crusaders - Carrick Rangers 1&2+ (2.14)

Odluku o putniku u Ligu konferencija iz Severne Irske odlučiće plejof u kojem su se našle četiri ekipe. Krusejders će u baražu imati prednost domaćeg terena protiv Kerik Rendžersa kao najbolje plasirani tim ligaškog dela takmičenja. Dugo je klub iz severnog Belfasta beležio sjajne rezultate, ali dva poraza od Linfilda i Glentorana su značajno preusmerila sezonu. Sa druge strane, Kerik je potpuni autsajder, nema šta da izgubi i igraće rasterećeno što ne bi trebalo da promeni koncept izuzetno otvorenog fudbala koja je ova ekipa negovala tokom regularnog dela sezone. Rendžersima je i dalje u sećanju skandalozni poraz od Krusejdersa koji su u avgustu prošle godine slavili sa čak 9:0…

Ne propustite