"Građevinari" ostaju bez "šefa gradilišta"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2012.
11:25
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Višegodišnji finansijer FK Rad Ranko Stojić saopštio je da namerava da napusti klub a svoju konačnu odluku doneće tokom narednih meseci.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Zbog gubitka motiva na koji je uticala i celokupna situacija koja se dešava na tribinama, Ranko Stojić planira da napusti "Građevinare".

Ovakva vest dolazi kao "grom iz vedra neba" ako se uzme u obzir trenutna situacija u tom superligašu koji slovi za najprijatnije iznenađenje u tekućoj sezoni. Ipak, Stojić ima svoje razloge zbog kojoh razmatra odlazak kao najbolju opciju.

"Sve sam manje motivisan kada je Rad u pitanju. Konačnu odluku saopštiću za nekoliko meseci. Poslednja dešavanja na tribinama, jednostavno, ubrzaće moju konačnu odluku. Svašta se dešava, takozvani navijači sada forsiraju nebulozne priče političkog sadržaja. Sve mi se smučilo i zbog dešavanja, koje nemaju veze sa fudbalom" konstatovao je Ranko Stojić.

On je 2005. godine već jednom odlazio sa pozicije na kojoj se danas nalazi a klub je tada ispao u niži rang takmičenja i počeo je da grca u dugovima.

Nakon Stojićevog povratka na Banjicu Rad je izborio povratak u Superligu a danas "Građevinari" slove za jednu od najkvalitetnijih i najperspektivnijih ekipa u Srbiji.

Ne propustite