Eduardov gol u senci povrede, Vukić opet blistao

Autor: Darko Mitrović
subota 07.04.2012.
19:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana odneli su sva tri boda iz Subotice, a u centru pažnje bili su strelci golova za crno-bele - Brazilac Eduardo i odlični Zvonimir Vukić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

R.Ilić 6 - imao par dobrih intervencija, ali utisak je da je kod primljenog gola mogao i bolje da reaguje.

Miljković 6 - solidna partija povratnika u prvi tim Partizana

Rnić 6 - u prvom poluvremenu odbrana crno-belih imala je problema sa Despotovićem u par navrata, jednom je i Eduardo morao da pomaže.

Ivanov 6.5 - uz odrađene zadatke u odbrani imao i jednu dobru priliku da se i danas upiše ui strelce, ali nije bio dovoljno precizan.

Volkov 6 - u većem delu meča izostajale su njegove karakteristične pretnje sa leve strane.

Kamara 7 - u jednoj situaciji na početku meča bio je u prilici i da zatrese mrežu, u ostalom delu meča, kao i obično odradio svoj posao kako treba.

Tomić 6.5 - imao par pokušaja u prvom poluvremenu, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Babović 6 - kapiten Partizana u današnjem meču nije se posebno istakao.

Vukić 8 - postigao drugi gol, dao značajan doprinos kod prvog, utisak je da se potpuno vraća u formu.

Eduardo 7.5 - maleri nikako da ga zaobiđu. Tek što se obradovao postignutom golu, posle dugog golgeterskog posta, morao je van terena zbog povrede.

L.Marković 7 - i on ima velike zasluge za prvi gol, obzirom da je sjajnim prodorom uneo pometnju u odbranu Spartaka. Njegova hitrina došla je do izražaja, ali još se čeka na golgeterski prvenac u drugom delu sezone.

Od rezervista crno-belih u današnjem meču, istakao se Lamin Dijara, asistent kod drugog gola koji je postigao Vukić. Ocenili smo ga ''sedmicom''.

Ne propustite