Vreme je za polufinale - Sudar "titana" koji će odlučiti prvog finalistu

Autor: Mladen Heleta
utorak 09.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Samo jedan korak do velikog finala!

Promo
Promo

Povezane vesti

Sve je spremno za spektakl! U utorak i sredu će se igrati polufinalni dueli, oba na programu od 21 čas, prvi na teren izlaze reprezentativci Španije i Francuske, dok se dan kasnije sastaju Holandija i Engleska.

Furija je u četvrtini finala nakon preokreta eliminisala domaćina Nemačku, dok su Galski petlovi na penale izbacili Portugal. S obzirom na stil igre ovih ekipa, ovo će biti pravi okršaj lepršavog fudbala i fudbalske dekadencije. Španci važe za ekipu koja igra najlepši fudbal na turniru, dok Trikolori i dalje nisu postigli gol iz igre na prvenstvu.

Kad je reč o drugom polufinalnom paru, Lale su u četvrtfinalu imale najlakši posao, barem na papiru, protiv Turske. Taj zadatak ipak nije bio ni najmanje lagan, pa su Holanđani mesto u polufinalu izborili nakon preokreta. Sa druge strane, Gordi Albion je do polufinala stigao nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Švajcarske.

Uzbudljiva borba je pred nama i u ovoj fazi takmičenja, a pored spektakularnih duela, kako bi dodatno uživali u sjajnim utakmicama, kladionica AdmiralBet je spremila EURO tip – novu igru koja se može igrati na sajtu AdmiralBet.rs, smeštenu odmah pored bonus tiketa. U pitanju je igra u kojoj možete da sastavite tiket po svojoj meri, kladeći se na uzbudljive predikcije u kojima možete da povezujete više različitih događaja na jednoj fudbalskoj utakmici. Celokupna ponuda je vezana za EURO 24, a kvote mogu narasti i do 1.500.

Pored toga, do kraja prvenstva vas očekuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, a ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene. Ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva četiri četvrtfinalna duela, kao i sva veća fudbalska takmičenja.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko ide u finale Evropskog prvenstva?

Ne propustite